Forum

Adidas Superstar Schoenen October 26, 2020 10:32 PM

By : yungue

Het hiellipje met vinylaccent, dat mogelijk naar een ander beeld vervormt, afhankelijk van de hoek, is een van de weinige die deze kleur ziet als misschien wel de meest unieke armatuur; elders is het model vrij natuurgetrouw, hoewel de steken aan de zijkanten de vorm hebben van een lint, teendozen voegen chainlink-texturen toe tussen de markeringen en mediaal de Three Stripes verfraaien met donkere randen. Adidas Superstar Heren/Damesadidas is niet verlegen geweest om zijn plannen voor het aanstaande maannieuwjaar te delen, waaronder een "Forbidden City" -editie van Derrick Rose's eerste schoen, maar de Three Stripes hebben zich stil gehouden over alle herdenkingsarrangementen van "Year Of The Rat" voor zijn Adidas Superstar Schoenen model - dit jaar 50 jaar geworden - tot vandaag. Passend bij zijn opkomende feestelijke basketbal-tegenhangers, kleedt het icoon uit de jaren '70 zich in een koninklijke zwarte en gouden outfit vrij van knaagdiergerelateerde grijzen.

We hebben de Adidas Superstar Bestellen in wit en zwart gezien, dus je wist dat het slechts een kwestie van tijd was voordat we hem in zwart en wit zagen. Die tijd is gekomen en vandaag geven we je een eerste blik op de schoen. Deze versie van de adidas Superstar Boost wordt geleverd in de eerder genoemde Black and White colorway. In tegenstelling tot veel van de adidas Superstar Boost die onlangs zijn gevallen, verwisselt dit paar de leren constructie van het bovenwerk ten gunste van een Primeknit-afwerking. Het comfort van het bovenwerk wordt vergroot door de met Boost uitgeruste tussenzool die is verbonden met de rubberen schelpneus.

Geïnspireerd door de wereld van luxe edele metalen is deze geheel nieuwe colorway van de adidas Superstar Boost. Deze verhoogde versie van de premium shell-teen, ook wel de adidas Superstar Boost Noble Metal genoemd, heeft een all-over gemêleerde Primeknit-constructie in grijs, geaccentueerd met platina-details zoals een gekartelde markering met 3 strepen, een hielspoor met trefoil-logo en de iconische rubberen buitenkant van de schoen -teen. Een combinatie van moderne innovatie en tijdloos design is een verborgen Boost-tussenzool.

Heb je die dookie-roped "Run DMC" adidas van in 2011 gemist? Als dat zo is, hoeft u zich geen zorgen te maken, want adidas ontgint opnieuw hun rijke geschiedenis met die legendarische rapgroep uit Queens. Hier wordt het paar getoond, een adidas Originals Superstar 80s in het vereiste zwart en wit met een beetje Run DMC-branding op de tong. Verder met de historische nauwkeurigheid - de paren komen los (hoewel er veters zijn ingepakt als je die route wilt gaan).

www.schoenenplace.com


To post a comment please register or sign in